TILMELD DIG
NYHEDSBREVNyhedsbrev.html
TEATER DER SPILLES AF LYST.
Gorgerne er et frivilligt-teater- og musicalensemble, som har eksisteret siden 1997. Gruppen startede som en lille gruppe teater- og musical-interesserede, der
BLIV
SPONSORBliv_Sponsor.html
under Greve UngdomsCenter fik muligheden for at sætte rockmusicalen Grease op. Siden da har gruppen opført en lang række store, ambitiøse musicals,
GÅ TIL
GORGERNE.DKhttp://www.gorgerne.dk
arbejdet med teatersport, sunget diverse koncerter og lavet børneteater.

Ensemblet har siden sin start arbejdet målrettet med at udvikle sit virke både kvalitativt og kvantitativt. Det er lykkes, og Gorgerne er i dag garant for kvalitet og fungerer i høj grad som ”øvested” for upcoming sangere og skuespillere og et springbræt til den professionelle verden. Mange professionelle kræfter bakker op om ensemblets virke og lægger en masse arbejde for Gorgerne i forbindelse med store produktioner.

I 2001 blev Gorgerne en selvstændig teaterforening.
Det betød større kreativ frihed og et økonomisk ansvar, men frem for alt beviste det, at glæden ved at synge og spille teater var drivkraften, der bandt Gorgerne sammen.

Foreningens vigtigste formål er at skabe og formidle den magi som teatret byder på. Foreningen består af ildsjæle, der brænder for teater, musik og skuespil, og det betyder, at entusiasmen for et helstøbt og sammensat stykke er stor. Hver person kan tilføje sit talent og kunnen til det færdige resultat, og der knokles for, at teknik, staging, skuespil, musik og stemmer harmonerer, så publikum får det, de kom for.

Teatret Gorgerne modtog i 2003 Greve Kulturpris.

Se et udpluk af billeder fra Teatret Gorgernes tidligere forestillinger der bl.a. tæller “Atlantis”, “RENT”, “Jekyll & Hyde” og “Jesus Christ Superstar” ved at klikke her.

Klik på linket GÅ TIL GORGERNE.DK for at komme til Teatret Gorgernes hjemmeside, der har beskrivelser af tidligere aktiviteter, samt billeder og anmeldelser fra tidligere forestillinger.

Du kan også blive ven med Teatret Gorgerne på FACEBOOK, eller tilmelde dig vores NYHEDSBREV. Så vil du fremover blive opdateret med nyt om Teatrets forestillinger og koncerter.